Skicka offertförfrågan

Det ligger i detaljerna

Vi är inte ensamma om att erbjuda pooltak men vi är bäst – och det är vi säkra på! Vi ser till att ni får en så skön och smidig upplevelse som möjligt – från första samtalet och framåt. Vi garanterar att leverera dig ett pooltak som är anpassat för de mest nordiska av klimat, och låt inte priset vara avgörande, då besvikelsen över dålig kvalité varar längre än glädjen över ett lågt pris.

Okrossbart glas

Säkra, effektiva och pålitliga tak

Med ett pooltak håller du din pool varm och ren året om! Pooltaken höjer i genomsnitt vattentemperaturen med minst 10 grader och håller poolen fri från löv, smuts och andra källor till huvudvärk. Även under den kallaste av vintrar så kan du vara fri från oro, då våra tak använder sig av praktiskt taget oförstörbart polykarbonatglas och orkar med otroliga mängder snö utan minsta problem

Våra pooltaken använder sig av antingen åttamillimeters dubbelsidig polykarbonat (så kallat Cavity Glass) eller fyramillimeters, massivt klarglas i polykarbonat av högsta kvalité. Båda dessa är som är extremt slagtåliga och i stort sett helt okrossbara.

Vi kompromissar inte på bekostnad av säkerhet och kvalité och lämnar därför 10 års garanti på polykarbonaten.

Info-bild

Trevlig och bekväm användning och montering

Självklart så ska poolen inte bara hållas ren och varm, utan även möjliggöra bekvämt bad och nyttjande! Trots att våra tak är utan like vad gäller stryktålighet så använder vi oss av takskenor som är säkra och bekväma att vistas kring – även barfota! Skenorna är precisionstillverkade och optimerar en tyst och bekväm förflyttning av takelementen. Spåren är avrundade och bekväma att gå barfota på. Skenorna kan med fördel försänkas. Skenorna är härdade och anodiserade som ger en nötnings och korrosionsbeständig yta. Utöver detta erbjuder vi en extra bekväm Slim Comfort-modell av våra skenor som är extra rundade och bekväma att gå barfota på.

Info bild

Tryggt i alla väder och oväder

När vi säger att pooltaken håller för nordiskt klimat så menar vi det! Det är inte bara snö som brukar ställa till det för vanliga pooltak av lägre kvalité, utan även vinden kan vara oönskad gäst. Självklart så har vi på Svenska Pooltak detta under kontroll och erbjuder oerhört kraftiga vindsäkringar som standard på alla våra tak. För både din säkerhet och bekvämlighet!

Då våra pooltak är anpassade för ett Nordiskt klimat så behövs självklart även starka vindar tas i beaktning. Vi använder oss av vindsäkringar för alla våra pooltak, som efter noggranna beräkningar och utförda tester kring sug och lyftkrafter från starka vindar optimerats för att tåla även de ruskigaste av oväder.

Rolikmin

Pålitlighet och robusthet – fingerlätt!

Trots att vi bygger våra pooltak i högsta kvalitet och med alla dessa robusta och gedigna funktioner, så är elementen fjäderlätta att använda.

På samtliga tak använder vi oss av stora och extremt lättrullade nylonhjul med teflonbelagda kullager och rostfria hjulaxlar. Inte bara betyder detta att även våra absolut största pooltak tyst och bekvämt kan flyttas av en ensam person, men även att hjulen håller oerhört mycket längre än icke-kullagrade motsvarigheter.

Professionellt bemötande

1. Offertfrågan

När ni ringer oss, så diskuterar vi fram ett offertförslag utifrån era förutsättningar.

2. Inspektionsmöte

Vi kommer till er för projektering och mätning av poolen.

3. Beställning

Vi tar fram ritningar och specifikation på ert pooltak, efter godkännande påbörjas tillverkningen.

4. Bygge

Våra montörer kommer till er och bygger taket, det enda dom behöver hjälp med är avlastning av pooltaket!